Parser Compliance

Etika i compliance u farmaceutskoj industriji

34 34 osoba je vidjelo ovaj događaj.

Nakon brojnih edukacija koje smo održali u području usklađenosti i etičnosti poslovanja, organiziramo po drugi put specijaliziranu edukaciju za pravnike, compliance officer-e, odvjetnike te osobe koji rade unutar marketinških odjela i odjela prodaje u farmaceutskoj industriji.

Takva industrija, koja je znatno regulirana, ima svojih specifičnosti te je edukacija na praktičan način objašnjava elemente programa etike i usklađenosti, važeće kodekse ponašanja, pravila kod donacija, poklona, sponzorstava i organizacije raznih događanja.

Sadržaj edukacije:

•       Osnove programa etike i usklađenosti
  •       Edukacija zaposlenika
  •       Uvođenje mjera protiv korupcije
  •       Sukob interesa
  •       Kodeksi ponašanja
  •       Etičke dileme
  •       Pravila o donacijama, poklonima i sponzorstvima
  •       Organizacija promotivnih događanja i konferencija
  •       Interni akti, procedure, upute
  •       Primjeri iz prakse
  •       Odgovori na pitanja polaznika

U cijenu su uključeni svi materijali s edukacije, osvježenja u pauzi, ručak, korisna literatura, potvrde o stručnom usavršavanju te nacrti pravilnika o funkciji praćenja usklađenosti, operativnog plana usklađenosti i operativnog izvješća te excel matrica za procjenu rizika usklađenosti poslovanja, sve u elektroničkom obliku.

Cijena: 290,00 EUR + PDV

Za registraciju na ovaj događaj pošaljite svoje podatke putem e-maila na info@complianceassociation.hr

Registrirajte se putem: Gmail / AOL / Yahoo / Outlook

Vrijeme Održavanja