Seminar.hr

Tvrtka M.B. SEMINAR d.o.o. (Seminar.hr) nastala je kao rezultat dugogodišnjeg rada i iskustva profesionalaca usmjerenih na pružanje usluga u organiziranju poslovnih edukacija, informiranja i izdavanja publikacija.

Naša vodilja u poslovanju je osigurati vam uvijek aktualne i stručne edukacije i tiskana izdanja sa renomiranim predavačima, autorima i stručnjacima iz prakse, kao i pružiti konkretnu pomoć u obliku telefonskih savjeta.

Seminare i edukacije osim u Zagrebu, održavamo i u gradovima: Rovinj, Pula, Opatija, Rijeka, Zadar, Šibenik, Split, Dubrovnik, Osijek, Varaždin, Bjelovar…

Pratimo zakonske promjene, potrebe i trendove na tržištu i osiguravamo vam najbolja znanja i praktična rješenja u obliku seminara, intenzivnih tečajeva, edukacija, radionica, poslovnih skupova i drugih stručnih edukacija namijenih svim poduzetnicima, javnoj upravi, ali i fizičkim osobama kroz razne tečajeve i događanja.
Edukacija: Ključ uspjeha u današnjem poslovnom svijetu

U današnjem sve konkurentnijem poslovnom okruženju, obrazovanje je postalo ključ uspjeha.

Bez obzira na to jeste li početnik u vašoj industriji ili ste već iskusni profesionalac, kontinuirano obrazovanje je ključno za poboljšanje vaših vještina i stjecanje novih znanja koja će vam pomoći da se istaknete u svojoj karijeri.

Kao vodeća tvrtka za edukacije u Hrvatskoj, Seminar.hr nudi širok raspon seminara i edukacija za sve razine iskustva i interese.

Bez obzira na to tražite li osnovne vještine za svoju novu karijeru ili napredne tehnike za postizanje što boljih rezultata u poslovnom okruženju, Vaš prvi izbor je Seminar.hr!
Inhouse edukacija

Naša konkurentska prednost je da organiziramo edukacije u vašem prostoru ili u prostoru izvan vaše tvrtke, a prema dogovoru, neovisno o broju sudionika i u terminima koji se prilagođavaju u skladu s vašim vremenom i s našim stalnim stručnim suradnicima.

Polaznicima je omogućeno praćenje edukacije uz tiskani materijal, a potvrdu o sudjelovanju šaljemo na e-mail adresu polaznika.

Pitanja su moguća za vrijeme i nakon edukacije, ali i unaprijed na e-mail adresu organizatora koja će biti odgovorena usmeno za vrijeme edukacije.

Izaberite poslovnog partnera kojem vjerujete – seminar.hr!

Hrvatska udruga za medijaciju

HUM je osnovan 2003. od skupine medijatora entuzijasta koji su koji su se upoznali na prvoj osnovnoj obuci za medijatore u RH koju je 2003. organizirao USAID. Oni su prepoznali medijaciju kao novinu u svijetu preveniranja i rješavanja sukoba i sporova svih vrsta primjenjivu u svim sferama društvenog života. Mnogi među njima su i danas s nama i na njih smo veoma ponosni.

Od tih početnih HUM-ovih dana do danas, naš entuzijazam i upornost nisu splasnuli. Više nije riječ samo o entuzijazmu već o nagomilanom znanju i iskustvu. HUM je educirao stotine medijatora, organizirao brojne druge edukacijske i promocijske aktivnosti te sudjelovao u brojnim projektima. Uvelike je uvećao svijest o postojanju medijacije kao efikasnog modernog alata za prevenciju i rješavanje konflikata i sporova te uvećao prisutnost novih ključnih životnih vještina koje unapređuju komunikaciju i dijalog. HUM je time u određenoj mjeri doprinio i uvećanju harmonije u društvu u svakom njegovom segmentu.

HUM nije mirovao ni kada je o medijacijama riječ. U stotinama provedenih medijacija i uz visok postotak sklopljenih nagodbi i zadovoljstva njihovih korisnika, HUM je sa svojim medijatorima i medijatoricama pomogao mnogim ljudima i organizacijama riješiti unutarnje i vanjske konflikte i sporove. Na taj način dobili su priliku ne samo riješiti problem i nastaviti živjeti i poslovati u miru, već su naučili i bolje nositi s problemima u budućnosti. Sve ove aktivnosti čine HUM središnjim mjestom i institucijom za medijaciju u našoj zemlji.

Parser Compliance

Marija Boskovic Batarelo je osnivačica i direktorica Parser compliance. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te ima LL.M. diplomu sa Sveučilišta u Tilburgu, u Nizozemskoj, s područja prava i tehnologije gdje je 2015. godine, među prvima u svijetu, magistrirala je na temi Opće uredbe o zaštiti podataka (eng. General Data Protection Regulation, GDPR). Položila je pravosudni ispit, završila tečaj za internog auditora ISO 27001 te tečajeve programiranja u Pythonu i digitalnog marketinga.

Marija ima znatno iskustvo u područjima usklađenosti, zaštite osobnih podataka, zaštite potrošača, ugovaranja informacijskih tehnologija te elektroničke trgovine. Svoju karijeru započela je u odvjetničkim društvima te je nastavila u bankarskoj industriji, gdje je bila imenovana službenikom za zaštitu osobnih podataka.
Kao pravnica, za pravnike, odvjetnike i compliance osobe osmišljava praktične i interaktivne edukacije te redovno piše stručne članke i sudjeluje na konferencijama na temu usklađenosti i etike novih tehnologija.
Kao poduzetnici, misija joj je poduzetnicima olakšati usklađenost poslovanja te smanjiti rizike usklađenosti.
Marija savjetuje klijente iz različitih industrija, od prehrambene te IT industrije, energetike i medijske/marketing industrije koji posluju diljem svijeta.
Predavačica je na Algebra Sveučilištu, smjerovima Data Science i Digital Marketing. Mentorica je za AI start-up poduzetnike u Bird inkubatoru, članica ICC Komisije za digitalnu ekonomiju, voditeljica Odbora za usklađenost Međunarodne mreže poslovnih žena te jedna od osnivača i potpredsjednica Hrvatske udruge za usklađenost poslovanja (Croatian Compliance Association).

Hrvatska Udruga Za Usklađenost Poslovanja

Hrvatska udruga za usklađenost poslovanja osnovana je radi promicanja i unapređenja usklađenosti poslovanja i u poslovanju, rješavanja pitanja od zajedničkog interesa za struku te okupljanja i zbližavanja stručnjaka koji se bave etikom i usklađenošću poslovanja. Udruga djeluje na cijelom području Republike Hrvatske, pridržavajući se odredaba odgovarajućih, primjenjivih pozitivnih propisa.